Blogposts

Blog

Geplaatst op vrijdag 01 april 2022 @ 08:34 door trifoxbike , 54 keer bekeken

Hoe het zadel van een mountai…

Hoe hoger het zadel van een carbon mountainbike, hoe vlakker de hoek; Als het carbon fietszadel laag is, zal de hoek de neiging hebben om omhoog te kantelen, zodat het zadel stabiel staat. Het fietszadel moet worden gekocht volgens uw eigen lichaam. In het geval van horizontaal zal het ook de jongenseieren bedekken vanwege de helling van het lichaam, maar als het fietszadel iets lager is, voel je het lichaam glijden tijdens het fietsen.

 

Veel ruiters hebben een concave ronding in het midden van het zadel. Als ze erop zitten, zullen ze natuurlijk op de meest holle plaats zitten in plaats van op de grootste plaats op het zadel. Het is normaal om je ongemakkelijk te voelen. Ze kunnen de voorkant van de stoel iets omhoog kantelen, om de achterste helft van de stoel op een basisniveau te houden.

 

Sommige nieuwe rijders zitten tijdens het rijden graag op de achterste helft van het carbon fietszadel. Hoewel het comfortabel aanvoelt, is het niet bevorderlijk voor beeninspanning. Op gewone vlakke wegen wordt aanbevolen om in het midden van de stoel te zitten, zodat de stoel het bovenlichaam kan dragen. Op dit moment speelt het alleen de rol van het ondersteunen van de lichaamsbalans. Of u nu bergopwaarts of bergafwaarts gaat, u kunt voorin de stoel zitten volgens uw gewoontes en proberen achter de stoel te gaan zitten.

 

Vooral bij lange afstanden draagt ​​het zadel de geslachtsdelen gedurende lange tijd en onderdrukt het sommige organen zoals de prostaat, die gemakkelijk verstopping, slecht urineren, gemakkelijke bacteriële reproductie en andere symptomen veroorzaakt. Daarom is het, ongeacht hoe ver u fietst, zeer noodzakelijk om op een geschikt moment te rusten, zodat het trainingseffect van het rijden beter zal zijn.

 

Zet het stuur hoger of verplaats de stoel naar voren, waardoor de krachtuitoefeningspositie van het pedaal verandert, wat niet de beste krachtuitoefeningspositie is. De instelling hier moet geschikt zijn voor de botbeweging van de rotatiesnelheid van de voet, het benodigde uitgangsvermogen genereren om zich aan een bepaalde snelheid aan te passen en de maximale output van de spier te maken in de beste positie voor het uitoefenen van voetkracht, om het gebruik van spierbeweging te maximaliseren.

 

Conclusie: er zijn veel soorten fietszadels, van vorm tot vulgraad, van uitgehold tot zadelrail van welk materiaal. Ik heb veel fietsen gebruikt en mijn fiets is ook een mountainbike. Ik kan alleen maar zeggen, hetzij door professionele metingen om hun geschikte stoelen te vinden, of probeer het één voor één. U kunt vergelijkbare stoelen vinden op basis van uw behoeften. Nou, dat was alles voor vandaag.Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.