Blogposts

Blog

Geplaatst op donderdag 14 april 2022 @ 04:24 door trifoxbike , 43 keer bekeken

Analyse van de oorzaken van k…

Een te hoog carbon fietszadel kan pijn aan de buitenkant van de knie veroorzaken.

 

Een laag fietszadel kan pijn aan de binnenkant van de knie veroorzaken.


Zwaar stappen kan pijn achter de knieschijf veroorzaken en het gevoeligheidspunt bevindt zich op de knieschijf.

 

Fietsen kan inderdaad zeer ernstige knieblessures veroorzaken, Kortom, het is in te delen in de volgende categorieën:
Probeer tijdens het rijden de rondselverhouding te gebruiken om de stapfrequentie te verbeteren. Gebruik de overbrengingsverhouding niet te zwaar. U moet lichte stappen gebruiken. Begin 10 kilometer te rijden met lichte tanden, met gelijkmatige kracht en zonder overmatige rust. We moedigen het niet aan om bergopwaarts te rijden. Als je bergop kunt rijden, forceer het dan niet. De kar is geen kwestie van van de ketting vallen. U kunt er zeker van zijn dat de strijdmakkers voor u op u zullen wachten en niet achter u zullen vallen.

 

De belangrijkste reden is dat de rijhouding niet correct is. Vermijd rijden met de buitenste figuur 8 of de binnenste figuur 8.

 

Als de fiets te hoog wordt getrokken en de benen te gestrekt zijn tijdens het trappen, zou dit ook knieblessures veroorzaken.

 

De pijn in de binnenkant van de dij van het kniegebied is niet-aanhoudend. Het wordt vaak gevonden bij het veranderen van houding tijdens het slapen of langdurig werken. Het manifesteert zich als lichte tintelingen. Dit is geen knieblessure, maar een verrekking van het mediale dijbeen. De meeste redenen zijn te wijten aan de verkeerde rijhouding zelf. De meest voorkomende is het uitwendige gespreide been van fietsen.


De meeste van deze situaties zijn niet ernstig en hebben geen invloed op het daadwerkelijke rijden. Gebruik de binnenste beenvergrendeling om de houding te corrigeren en in ieder geval de kracht van KMS te verminderen.

 

Pijn in de bovenste naad van het kniegebied, niet-aanhoudend, vergelijkbaar met 1, gemanifesteerd als zwelling of tintelingen. Deze situatie is te wijten aan de spanning van spieren en pezen die wordt veroorzaakt door krachtig op de fiets te stappen of deze te schudden, wat gebruikelijk is na het beklimmen van de berg en het voortdurend schudden van de fiets. Je hoeft je niet al te veel zorgen te maken. Besteed gewoon aandacht aan rust en verminder uw kracht.

 

Het kraakbeenweefsel in de knie is beschadigd. Er is een gevoel van vreemd lichaam in de knie tijdens het sporten. Er is zwelling en pijn bij het indrukken van het kniebot. De pijn zal verergeren door het kniebeen heen en weer te schudden, links en rechts.

 

Dit is de echte knieblessure, die moet worden behandeld met fysieke adjuvante therapie, en er zullen voorlopig geen grootschalige activiteiten worden uitgevoerd. Wandelen en bergbeklimmen zijn meer vatbaar voor dergelijke problemen, en fietsen lijkt in orde.Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te mogen plaatsen. Klik hier om in te loggen.